Hjemmeskolering med utfordringer

Heisann dere. Jeg har ikke fått oppdatert bloggen på en stund, siden det har vært veldig travelt i det siste. Med fem barn som har hatt hjemmeskole i lange perioder har jeg vært både lærer og mamma på heltid. Heldigvis har vi stor hage og bakgård som barna kan være ute i, og som hjemmeskolelærer har jeg vært streng og krevd at de leker ute i «storefri». I perioder har det faktisk vært så stressende at jeg nesten begynte å røyke igjen. Heldigvis har de svært mange gode alternativer til røyking og hjelpemidler til å slutte hos Cigge, som du finner her. Det har vært skikkelig godt å sette seg i pausekroken min og dampe litt. Selv om ungene plager meg litt, sier jeg lukter frukt, og kaller meg for dampheksa, er jeg ganske sikker på at alternativet hadde vært mye verre.